DTCs datasystem – travinfo.dk er nede – som erstatning kan vi her bringe totalisatorresultaterne fra løbene

Ved V65-premieren på Lunden i eftermiddag er Steen Juul favorit i de to af tre første afdelinger, men har måtte slette forhåndsfavoritten Kohkahycumest i 2. afdeling.

Ny Bo Westergaard-sag på vej

DH Sport arbejder for øjeblikket på at rejse endnu en sag mod Bo Westergaard på baggrund af oplysninger om en sag om håndtering af medicin fra 2021.

Imponerende norsk debutant

Den 4-årige hingst, Bold Eagle Sun med Magnus Teien Gundersen, der mandag debuterede i et løb på Färjestad, gik alene over banen i 8. løb og vandt i imponerende 1.14.5/2140 m volte.

1.000 kroner samt en uges udelukkelse

DH Sports Administrationsudvalg har i dag behandlet sagen fra 7. løb i Aalborg søndag, hvor Dommerkomiteen indberettede en episode under løbet med Aarhus-amatøren Kim Madsen.

Spil en ”gratis” V65-bon til Lunden

Tirsdag er der premiere på rækken af danske V65-tirsdage og det markerer Bet25 bl.a. ved at tilbyde at du kan spille V65 for op til 50 kroner, og få indsatsen retur, hvis der ikke er gevinst.

1.19.4 var ikke nok

Selv om Ghazi BR med Mads Petersen løb 1.19.4 fra sit tillæg på 140 meter i 8. løb på Bornholms Brand Park , så rakte præstationen blot til en sjette plads.

Rosleff røg under radaren

Victor Rosleff havde forleden en stor dag på Kalmar, hvor han vandt tre sejre – og det skal da naturligvis også fortælles.

140 m tillæg!

I gamle dage, var det ikke ualmindeligt at der startede heste med 80 eller 100 meters tillæg i handicapløb – vore dagens formløb. Men mere end 100 meters tillæg var og er et særsyn.

Gul mand i topform på Jägersro

Alessandro Gocciadoro – populært omtalt som ”gul mand” – var til start tre gange på Jägersro lørdag eftermiddag og vandt tre sejre!