En god substitut

Skrevet af Karsten Bønsdorf d. . Udgivet i Nyheder

Steen Juul var udelukket, mens hans førstemand Christian Clausen vikarierede på bedste vis ved at vinde to sejre, en anden og en fjerdeplads i fire starter.

Dekant K kæmpede heroisk og dermed vandt Christian Clausen sin anden dagssejr

Dekadent K kæmpede heroisk og dermed vandt Christian Clausen sin anden dagssejr

At Christian Clausen skulle vinde med Dekadent K (Frække Frederik) var ikke uventet, idet parret var spillet helt i bund til 1.46 i vinderodds.

Men konkurrenterne havde ikke megen respekt for storfavoritten, og fra start måtte Dekadent K forsvare sig over for Pentagon Flamingo med Egon Nielsen, og da den var mør, så kom Soffy K med Anders F. Jensen.

Men Dekadent K kæmpede forbilledligt, og vandt i 1.15.2a/1600 m fulgt af Soffy K i 1.15.2a/1600. m

Christian Clausen i samtale med Dekadenr Ks ejer Carsten Carstensen efter sejren.

Christian Clausen i samtale med Dekadenr Ks ejer Carsten Carstensen efter sejren.

Så var det noget nemmere for Clausen at vinde med Veni Vidi Victoria (Igor November), der stod til næsten 13 gange pengene.

Opskriften var også her spids og slut, og ingen kunne true parret, der vandt sikkert i 1.16.3a/1600 m foran en god afsluttende Victoria Sølvtop med Nicolaj Andersen i 1.16.8.

Derefter blev Christian Clausen nummer to med Scott Laser og nummer fire med Smiles Derm.

Det er ikke meget vi ser den sindige nordvestjyde i sulkyen. Ja, med dagens fire starter han har blot kørt 17 løb i år.

- Men det passer mig sådant set fint-  jeg kan godt lide at stå på sidelinjen- det er mere det med at træne de unge heste, der har min interesse, siger Christian Clausen.

Men selv om Clausen – som han jo blot kaldes i daglig tale – ikke kører så meget i løbene, så er det blot to år siden, han vandt to løb på samme dag –  og næsten på dato.

Nemlig den 4. august 2012, hvor han vandt med såvel Nevada F H og Ready to Rumble.

I V5- spillet holdt gevinsten sig nede på 7.129 kroner på trods at outsidere som Veni Vidi Victoria til små 12 gange pengene og Silent Night til 16 gange vandt.

Til gengæld blev V-4-gevinsten på 35.823 kroner, da 21-oddseren Next Point med banens næstformand, Jørgen Sthelis vandt sidste afdeling foran tredjefavoritten Verdi med Anette Olsen, der missede starten.

Da Next Point med Jørgen Sthelis vandt sidste afdeling i V4-spillet, og så var der kun 2 rækker tilbage . værdi 35.283 kroner

Da Next Point med Jørgen Sthelis vandt sidste afdeling i V4-spillet, og så var der kun 2 rækker tilbage . værdi 35.823 kroner